Disco Bingo zaterdagavond 6 april

De vrienden van Sportclub Wesepe organiseren een discobingo op zaterdagavond 6 april om 20.00 uur op de Muggert. Inloop vanaf 19.30 uur. De discobingo wordt georganiseerd in samenwerking met Café de Bisschop. De bingo duurt tot 23.00 uur en aansluitend is het natuurlijk tijd om echt met de voetjes van de vloer te gaan met één van de DJ’s van de Bisschop.

Hoe werkt het?

Disco Bingo werkt net als een normale bingo echter zijn de getallen vervangen door muzieknummers. Komt er een nummer voorbij die op je bingokaart staat, dan streep je hem af. De kaarten staan vol met bekende meezingers, dansplaatjes en all time classics. Je krijgt per persoon bingokaarten, die weer uit verschillende rondes bestaat. BINGO? Schreeuwen maar! Dan win je een mooie prijs. En bij een foute bingo weet je natuurlijk wat je te wachten staat: een liedje zingen!

Voor wie en wat kost het?

Het is voor iedereen, je hoeft geen lid te zijn van SC Wesepe.

• Entreeprijs voor leden van de Vrienden van: 7,50 euro
  • Entreeprijs voor niet-leden van de Vrienden van: 15 euro

Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je binnen enkele dagen een betaalverzoekje.

Meedoen? Meld je aan voor 1 april via onderstaand formulier.