Gezocht: schop onder de kont

Mensen uit Wesepe, Averlo en omgeving, we hebben jullie nodig! We draaien een zwaar seizoen in de hoofdklasse en staan na vijftien wedstrijden op de tiende plek. Dat is net, maar dan ook echt net aan de goede kant van de donkerrode streep. We willen zó graag in deze mooie klasse blijven, maar we zijn bang dat we het alleen niet redden. We hebben een schop onder onze kont nodig. Wie biedt zich aan?

Te veel wedstrijden gaven we dit seizoen onnodig uit handen. Natuurlijk, technisch en tactisch kan er veel verbeterd worden. Daar werken we week in, week uit aan op de trainingen. Maar de killersmentaliteit, die over-mijn-lijkinstelling, daar ontbreekt het ons dit seizoen te vaak aan. Neem nou afgelopen zaterdag. Thuis wonnen we nog van HVBS, na een prima pot. In Bunschoten-Spakenburg gingen we volledig onnodig onderuit met 22-19. In de eerste minuten misten we veel grote kansen, de ruststand van 8-7 zegt daar veel over. Dat knaagt aan je zelfvertrouwen. Als na hard werken een mooie kans wordt gecreëerd, maar hij gaat keer op keer via de paal of de keeper het doel niet in, dan word je daar moedeloos van. Dat mag niet, kop op en doorgaan, dat klopt. Maar daar hebben we steun bij nodig.

We zoeken dus hard jullie hulp. De steun van de achtste man. Publiek dat achter ons staat. Supporters die ons door moeilijke momenten in de wedstrijd heen helpen. Die juichen en klappen bij mooie acties en strakke doelpunten en ons oppeppen als het even niet loopt.

Helpen jullie ons zaterdagavond? Geven jullie ons dat zetje (of die schop onder de kont) dat we nodig hebben om zestig minuten lang te strijden voor een goed resultaat? Pacelli komt bij ons op bezoek. Uit gingen we nipt onderuit (27-26), dus dat zij derde staan en wij tiende zegt nog helemaal niets. Met onze inzet en jullie ruggensteun moet het goed komen. Kunnen we op jullie rekenen?

Zaterdag 3 februari, 19.00 uur, de Hooiberg in Olst

Jolien

1. aldo

Buiten de wedstrijd tegen Overwetering om wil Olst jullie vast ook wel een schop onder de kont geven. De derby is er eindelijk weer en het zou mooi zijn als deze behouden blijft! Zet m op! Nog 7 (oke, -1 dan) wedstrijden knallen! Groet Aldo

2. HenkdB

ook Lettele wil jullie graag die schop wel geven, want 1) willen wij ook heel graag dat de derby’s blijven en 2) Pacelli mag wel verliezen. Dus jullie een schop en Pacelli en douw, hoe mooi zou dat zijn. Ik moet straks opdraven in Bunschoten/Spakenburg, dus ook namens ons: zet ‘m op!!

3. Hartverwarmend, al die support van onze concurrenten (en gelukkig geen enkel eigenbelang erbij ;-). We gaan keihard ons best doen, zaterdag en de wedstrijden daarna. Vooral voor onszelf en ook een beetje voor jullie.

4. Bernadet

Kunnen we een deal sluiten?
    Wij, volleyballers, komen jullie zaterdag aanmoedigen als jullie ons de eerst volgende thuiswedstrijd op vrijdagavond komen aanmoedigen.
    Deal?