Het seizoen van de B2

Wij zijn het seizoen begonnen met drie langdurige blessures, maar gelukkig hebben we veel hulp van andere teams gekregen. Er werden vier wedstrijden gewonnen, twee gelijkgespeeld en de rest werd jammer genoeg verloren.

In de B2 speelden dit seizoen:

Vera Ogink
Ze staat op de cirkel of middenvoor. De tegenstanders worden bang als Vera op de cirkel staat. Ze gooit vaak en meestal scoort ze ook.

Melanie Brink
Ze staat op de cirkel. Ze heeft maar een klein gedeelte van de competitie meegedaan. Maar ze draaide zo weer lekker mee in het team.

Kim Broekhof
Ze staat op de opbouw. Eerst durfde ze nooit te gooien, maar gelukkig doet ze dat nu wel en soms met goed resultaat.

Rowi Achtereekte
Ze staat op de opbouw, waar ze heel gevaarlijk kan zijn met haar sprongschoten. Rowi geeft goede aanwijzingen in het team.

Lisanne Hekkert
Ze staat middenvoor. Ze is de rustigste uit het team. Ze kan gevaarlijk uithalen met haar linkerarm.

Marijke Dommerholt
Ze staat in de hoek. Ze weet precies hoe ze bij de verdediging weg moet draaien zodat ze zich mooi vrijspeelt.

Kim van Gelder
Kim is op elke positie inzetbaar. Ze heeft een goed schot, al heeft ze dat soms zelf niet in de gaten.

Lieke Kerkmeijer
Voor Lieke is het seizoen ook later begonnen vanwege een blessure. Ze staat in de hoek. Ze kan goed de tegenstander bij zich houden zodat er ruimte komt.

Emmy ten Have
Ze heeft eerst gekeept, dit deed ze erg goed. Maar in het veld kan ze ook niet gemist worden. Ze staat op de cirkel. Hier kan ze goed omdraaien en scoren.

Daniëlle Krijt
Ze staat op het doel, maar door haar blessue heeft ze jammer genoeg weinig mee kunnen doen dit seizoen. We zijn blij dat ze weer terug is. Ze houdt heel veel ballen tegen.

Anne Reterink
Anne staat op de opbouw. Ze kan goed vrijlopen. Ze gaat meer door de verdediging heen en ze heeft ook al heel wat doelpunten meegepikt.

Onze trainsters Marjolien, José en Paulien hebben ons dit seizoen goed getraind. We hebben veel geleerd. En met behulp van onze leidster Annet zijn we dit seizoen goed door gekomen en hadden we een leuk seizoen.