Inschrijving STIPP-cup 2010

De tweede editie van de gemeentelijke tenniskampioenschappen gaat weer van start in week 36, 6 t/m 12 september. De tenniswedstrijden van alle categorieën (dames enkel, heren enkel, gemengd dubbel, dames dubbel en heren dubbel) en niveaus worden gespeeld op de sportparken van Olst, Wijhe en Wesepe. De finale is op zondag 12 september in Olst.

Vorig jaar was dit erg geslaagd met mooi weer en veel gezelligheid. Doe dus mee! Je kunt je tot uiterlijk 22 augustus inschrijven. De inschrijfformulieren liggen klaar in het Muggerthuisje. Aanmelden via internet kan ook via www.toernooi.nl zoekterm: STIPPcup, de rest wijst zich vanzelf.

Eind augustus zal het wedstrijdschema bekend zijn. Deze zal circa drie dagen voor aanvang van het toernooi worden opgehangen in het Muggerthuisje en wordt op de website geplaatst, zodat andere leden de deelnemers aan kunnen moedigen en kunnen zorgen voor een goede sfeer!

Houd er alvast rekening mee dat de banen in die week bezet zijn; tossen en de clubcompetitie zullen in deze week vervallen!