Joop Middeldorp geeft voorzittershamer door aan Heleen Flierman

Ledenvergadering28-09-2017_03Voor de laatste keer zette hij het leesbrilletje op de neus. Voor de laatste keer sprak hij de zaal op zijn kenmerkende wijze toe. Het zit erop. Na vijftien jaren legt Joop Middeldorp het voorzitterschap van SC Wesepe neer. Jaren waarin hij veel bereikt heeft: aanleg van het kunstgrasveld, vernieuwing van de accommodatie. Zonder de hulp van de mensen om hem heen was het allemaal nooit gelukt, benadrukte hij. Tijdens de goedbezochte jaarvergadering gaf Middeldorp de voorzittershamer door aan zijn opvolger. Voor het eerst in de geschiedenis van de sportclub is dat een vrouw. Heleen Flierman, preses van de afdeling handbal, gaat vanaf nu ook de algemene zaken voor haar rekening nemen.

Airplay Radio sprak na afloop van de vergadering de oude en nieuwe voorzitter: www.airplayradio.nl/flierman-volgt-middeldorp-op-als-voorzitter-sportclub-wesepe/.