Miskleun Wesepe in Vilsteren 4-3 nederlaag.

Vanmiddag schitterend weer op het mooie sportpark de Molenesch in Vilsteren. Helaas werd het voor Wesepe een miskleun, de thuisploeg wist in de slotfase de 4-3 te scoren.

Het zag er aanvankelijk niet naar uit, Wesepe drong Vilsteren achteruit en kwam geregeld gevaarlijk voor het doel van de geel zwarten , maar bij  het afronden ging het steeds mis.

Toch wist Rens in de 16 min. de openingstreffer te scoren 0-1, 2 min later had Vilsteren al een antwoord met een sierlijke boog van afstand werd Lars verrast. 1-1, en vlak voor rust straften zij ook weifelend optreden in de Wesepe achterhoede af 2-1.

Na de thee kwam Wesepe goed uit de startblokken ,Rens schoot een vrije trap tegen de lat en Rick kopte de terugspringende bal in doel 2-2 in 15 min. daarna was het Kevin die de 2-3 op het denkbeeldige scorebord zette, door uit een onoverzichtelijke situatie de bal in de touwen te jagen.

Vilsteren ging met nog meer inzet op jacht voor de punten en slaagden er in de gelijkmaker te scoren.
In de slotminuten toen Wesepe aandrong en uit positie liep om de winst  kreeg men het deksel op de neus, Vilstren zet van links voor en de rechterspits kon de bal vrij inlopen 4-3.

Grote vreugde bij de een en teleurstelling en innerlijke woede bij als wat een roodgeel hart heeft. Dat zijn de wetten van het voetbal, als je 3 keer scoort en 4 tegendoelpunten tegen krijgt ,verlies je en mag je bij je zelf te rade gaan.

Wat doen wij in deze klasse fout.

De opstelling: Lars Jansen-Hans Tijhaar-Richard Flierman-Niels Niemeijer-Bart Spoler-Jarno Rouweler-Davy Timmer Arends-Delano Schotman-Rens Broekhof-Rick van Gelder-Stefan Jansen

Ingevallen Sven Booijink-Kevin Teunissen en Niek Saris.

Volgende week nieuwe kansen, thuis tegen Wissel.

Leave a Reply