Nederlaag voor Wesepe 1 bij Gorssel

Wesepe speelde vandaag de uitwedstrijd tegen Gorssel en begon verwachtingsvol na de 2-5 overwinning van vorige week op SDOL.
Binnen een half uur liep het al achter de feiten aan ,toen was de stand al 3-0 in het voordeel van Gorssel.

In de 13 en 15 e minuut werden 1-0 en 2-0 gescoord,de eerste na een stuiterbal in de 16 waar de grote,veel scorende spits zijn lichaam goed gebruikte om Frank van dichtbij het na kijken te geven en de tweede rechtstreeks uit een hoekschop,die als een bom in de verre bovenhoek insloeg.
Wesepe deed direct wat terug en na eeen prima voorzet van Koen ,kopte Roy S de bal op de paal,maar Gorssel scoorde reeds in de 28 e minuut 3-0.
Hierna raakte de scheidsrechter geblesseerd en na verzorging kon hij tot de rust de wedstrijd door fluiten en de vervangende scheidsrechter de gelegenheid geven zich voor de tweede helft gereed te maken.
In de 35 minuut wilde een Gorssel verdediger een hoge bal voor de doelman laten gaan en kreeg het leder percies op z`n hoofd en het belande voor de voeten van Roy S en die lobte het vervolgens keurig in het netje.3-1. Even later kreeg Koen een goede schietkans,maar zijn schot miste kracht.In de 40 mijnuut werd na een corner de bal goed terug gelegd en van de 16 meter in de verste bovenhoek geschoten 4-1.
Vervolgens was de tweede helft een formaliteit einduitslag 6-3.
De tegenstander hielp Wesepe aan het tweede doelpunt en Roy ronde de 3 e goed af.
Volgende week om 14.00 uur thuis tegen Marienheem,dan op punten jacht