Nieuwe sponsoren voor SC Wesepe 1

J.G. van Rijssen, Luxe Brood- en Banketbakkerij uit Wesepe en Diepenveen is de nieuwe shirtsponsor van het eerste voetbalelftal van SC Wesepe. Het elftal heeft ook nieuwe trainingspakken aangeboden gekregen van Intersport Schutte uit Raalte en Schulten Lederwaren uit Raalte.

Na vele jaren is MEKO uit Wesepe gestopt als shirtsponsor en is de plaats ingenomen door Gejo van Rijssen. Gejo heeft zelf vele jaren gevoetbald in het eerste elftal en heeft zich nu als shirtsponsor voor een aantal jaren verbonden aan SC Wesepe.

Voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen, tegen Sportclub Deventer op zondag 12 september jl., is de nieuwe kleding door de sponsoren overgedragen aan  het elftal. Die wedstrijd werd overigens gewonnen door SC Wesepe met 5-2.

Gejo en Anita van Rijssen krijgen bloemen overhandigd van Richard Flierman.