Nuttige oefenwedstrijd Wesepe 1

Wesepe 1 oefende zondagmorgen tegen Rohda Raalte 3,uitkomend in de reserve 1e klasse Oost en won deze wedstrijd verdiend met 2-1.
De eerste 2o minuten waren voor Rohda 3,daarna bleek dat zij te hard van stapel waren gelopen en moesten ze tot hun eigen ergenis er achter komen ,dat het moeilijk in balbezit blijven is als de tegenparij snel druk zet en niet aan de kant gaat.Zij raakten snel geiirriteerd en Wesepe zette een paar goede aanvallen op,maar het afronden mislukte.
Tot een kwartier voor rust Wesepe op 1-0 kwam,een voorzet van rechts werd door een eigen verdediger in het doel gekopt,in een uiterste poging Rik van het scoren af te houden.
Na de thee werd Rohda 3 nauwelijks meer gevaarlijk en kwamen er diverse mogelijkheden voor de in het blauw gestoken rood-gelen.
Twintig minuten voor tijd maakte Jos Tiebot de 2-0 door een goed doorgekopte bal van Rik binnen te schieten.een paar minuten later wist Rohda 3 te scoren ,doordat een indraaiende cornerbal rechtstreeks in de bovenhoek verdween.
Hierna ontstonden er nog een paar hachelijk momenten voor het Weseper doel,maar geschoord werd er niet meer.
Volgende week 29 januari met goede moet naar SDOL Luttenberd
Aanvang 14.00 uur.

Herman