Paaseieren Drive Through 20 maart 2021

Of we dit jaar op jeugdkamp gaan, is nog onzeker. Maar we gaan in ieder geval weer iets organiseren voor de kinderen. Om een leuke, bijzondere activiteit te kunnen doen, worden er weer paaseieren verkocht om zoveel mogelijk geld in te zamelen. De actie ziet er dit jaar een tikkeltje anders uit dan andere jaren.

De eitjes moeten vooraf online besteld worden. Bestellen kan tot 10 maart. Op zaterdag 20 maart kunt u in een heuse drive through uw paaseitjes veilig afrekenen en ophalen. Zorg s.v.p. voor gepast geld.

Mochten de regels het toelaten, dan kunt u in de drive through zo doorrijden en u auto laten wassen tegen een klein bedrag.

Eén zakje met 200 gram eitjes kost € 3,00, voor € 7,50 heeft u drie zakjes. U kunt kiezen uit melk, wit, puur en gemengd.

Datum: Zaterdag 20 maart

Locatie: Kerkplein, Wesepe

Tijd: 13.00 – 16.00 uur

Bestel uw paaseitjes voor 10 maart

Wilt u liever niet de deur uit, maar wel paaseitjes bestellen. Geef dit dan even aan bij de bestelling. Dan brengen we het langs. En vindt u online bestellen lastig, dan kunt u een briefje met uw bestelling door de bus doen op Veldwachter 23, Wesepe. Vergeet nieuw uw naam, adres, het aantal zakjes en de gewenste smaak door te geven.