Rick van Gelder eerste FIFA-kampioen van Wesepe

FIFA-toernooi 2Zondag 22 januari, het eerste FIFA-toernooi in Wesepe. De voetbal was helaas wegens weersomstandigheden afgelast, maar om 14.00 uur waren de 48 fanatieke deelnemers aanwezig in de kantine. Alle deelnemers kregen een consumptiebon namens de sportclub, zodat ze met frisse moed aan de wedstrijden konden beginnen. Met twaalf tv-schermen en even zoveel X-boxen en Playstations begon de poulefase. Er waren twaalf poules van drie of vier spelers en alleen de beste twee van de poule mochten door naar de volgende ronde.

Al vroeg in de middag schalden er  juich- en frustratiegeluiden door de kantine. De resultaten werden gepresenteerd op een groot schermen en spelers werden door omroepster Amber naar de juiste tafel begeleid.

FIFA-toernooi 1Na de poulefase werd door middel van een loting een knock-outronde gespeeld met de 24 overgebleven deelnemers uit de poulefase. Daaruit kwamen uiteindelijk drie finalisten: Rick Saris, Gijs Kok en Rick van Gelder. Zij mochten onderling strijden om de felbegeerde titel!

Op groot scherm kon iedereen meegenieten van de prachtige wedstrijden. En aan het einde van de dag was daar de eerste FIFA-kampioen van Wesepe: Rick van Gelder. Nogmaals van harte gefeliciteerd met de overwinning! Hij mocht de eerste FIFA-bokaal van Wesepe in ontvangst nemen, samen met een bon van Intersport Schutte. De tweede plaats was voor Gijs Kok en de derde plaats voor Rick Saris. De prijzen van deze dag (nummer 1, 2 en 3) zijn mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van Wesepe.

We kijken terug op een geslaagde zondagmiddag en kijken uit naar de volgende activiteit.

Met vriendelijke groeten,

De activiteitencommissie

Rick Saris, Rens Broekhof, Bernadet Ogink, Agnes Willemsen, Annemarie Dommerholt, Simone Oosterkamp en Judith Aarnink