Roy Schreur met Streekelftal tegen GA Eagles

Vanavond wordt voor de achttiende keer de oefenwedstrijd tussen Go Ahead Eagles tegen een samengesteld Sallands Streekelftal gespeeld. Namens SC Wesepe maakt Roy Schreur deel uit van het Streekelftal. De wedstrijd wordt gespeeld op het veld van SV Heeten en begint om 19.00 uur.

Het Sallandse Streekelftal wordt geleid door Chris Jansen. Hij wordt geassisteerd door Jaco Enting, de huidige trainer van het gepromoveerde Schalkhaar. Leider en verzorger zijn Dennis Oosterlaar en André Nijenhuis. Henk de Man uit Deventer is vanavond de scheidsrechter. Hij wordt geassisteerd door Gerard Harmelink en Sjoerd Nanninga. De pupillen van de wedstrijd zijn Twam Schrijver en Bjorn Brouwer uit Heeten.

In de rust is er een verloting. De opbrengst daarvan komt ten goede aan de opleiding van nieuwe scheidsrechters.

Het Sallands Streekelftal bestaat uit de volgende spelers: Jens Veldwachter (Rohda Raalte); Maurice Tepperik (Rohda Raalte); Douwe Booij (Wijhe ’92); Ronald Mulder (Heino); Niels Rientjes (SV Heeten) Marc Jansen (SV.Schalkhaar); Ronald Tuinenga (SV Schalkhaar); Jordy van Breukelen (SC Overwetering); Nick Dijkink (Blauw wit ’66); Sjoerd Klarenbeek (Dalfsen) Roy Schreur (SC Wesepe); Mikey Kommerkamp (Diepenveen); Remy Velderman (Mariënheem); Mike Niens (Hoonhorst); Ian Bos (Colmschate)

1 Response