Sallandia -Wesepe 4-1, terechte nederlaag

De wedstrijd Sallandia-Wesepe werd vanmiddag om 12.00 uur gespeeld ivm droevige omstandigheden aan de kant van Wesepe.
Sallandia begon na 3 wedstrijden ongeslagen als koploper en Wesepe had ook nog geen nederlaag gehad, maar nog maar 1 wedstrijd gespeeld.
Sallandia zette Wesepe direct onder druk een kreeg een aantal kansen, maar door goed keeperswerk werd erger voorkomen.
Toch kwamen zij op gelukkige wijze aan 1-0 uit een strafschop ,wegens een ongelukkige handbal en een minuut later werd het 2–0 door een diepe bal rechtstreeks door het hart van de verdediging ,zonder enige rugdekking was het makkelijk scoren voor de geel-zwarten.
Een terechte ruststand, Sallandia was veel energieker en sneller, ze wonnen alle duels en van achteruit werd alleen de lange bal gegeven, opbouw van achteren was niet aan hun verdediging besteed. Wesepe probeerde dat wel te doen, maar kwam niet verder dan halverwege eigen helft.
De tweede helft had Wesepe de wind mee en trachtte meer naar voren te spelen , maar kansen leverde dat niet op.
Halverwege de 2 e helft werd het 3-0 en 5 min voor het einde schoot Kevin de ere treffer tegen de touwen 3-1, het was welgeteld de 2 e kans voor Wesepe.
Vlak voor het einde maakte Rick zijn enigste fout ,hij speelde de bal bij een Sallandia speler in de voeten en die zette de eindstand 4-1 op het bord. De opstelling vanmiddag: Rick Jansen-Niek Saris-Sven Booijink-Rik Saris-Bart Spoler-Nick Jansen-Rick van Gelder-Davy Timmer Arends-Rens Broekhof-Jarno Rouweler-Wesley Kamphuis ingevallen Kevin Teunissen-Harm Willemsen-Thom Mensink-Delano Schotman en Jorik Rouweler.