SDOL-Wesepe 2-5 Winst door Wissels

Vanmiddag de belangrijke wedstrijd SDOL-Wesepe,bij winst speelt Wesepe zich voldoende ver van de degradatieplek,maar bij verlies krijgt SDOL aansluiting bij de onderste ploegen,waar dan Wesepe ook bij gaat horen.

Na 8 minuten had Tom de L de haren net iets te kort,om een prima voorzet van Koen B.binnen te knikken.Vijf minuten later schampte een voorzet van de linker SDOL aanvaller de lat boven het hoofd van Frank K.
SDol nam het iniatief over en Wesepe werd terug gedrongen,na 35 minuten resulteerde dit in een 1-0 voorsprong,de bal werd niet voldoende weggewerkt en belande binnen de 16 voor de voeten van een Luttenbergse aanvaller,die geen moeite had met scoren.
3 minuten later werd een SDOL aanvaller met rood weggestuurd.
Wesepe wist geen gebruik te maken van de situatie en SDOL heerste  tot 20 minuten na de rust.Daarna begon Wesepe meer aanvallend te spelen,Roy S slalomde de 16 binnen en gaf fraai voor waar Richard van dichtbij de gelijkmaker mocht aantekenen 1-1.
Van lange duur was dit niet,want weer 3 minuten later was het weer 2-1.
Met een harde schuiver van net buiten de 16 werd Frank K verschakt.
Toen kwam de ommkeer met nog een kwartier te spelen,wisselde Wesepe om de ploeg van andere aanvallende inpulsen te voorzien.Graham voor Koen en de weer zover herstelde Danny voor Roy O.
Ool SDOl wisselde maar,daar wisselde men 3 mensen tegelijk,om het wisselen.De heerser van het middenveld werd ook vervangen en binnen vijf minuten kantelde de wedstrijd.In de 79 minuut verlenge Tom de L een voorzet naar de verre hoek 2-2.Enkele minuten later reageerde Graham goed op een steekpasje achter de verdediging en hij zette Wesepe op voorsprong 2-3 en vanaf dat moment lag er veel ruimte achter de SDOL verdediging eerst profiteerde Hans er van na aangeven van Tom de L enin de slotminuut mochten Hans en Graham zich in de ruimte uitleven,het binnenschuivertje was van Graham.Voor Wesepe een belangrijke en gelukkige overwinning,die bepaalt werd door de wissels.
Volgende week naar Gorssel.