Tweede overwinning voor dames 2

Afgelopen zondag stond de wedstrijd tegen Swift’64 op het programma. Na een aantal nederlagen op rij, wilden we deze wedstrijd zeker winnen.  Gelukkig was het team bijna compleet. Met vier wissels gingen we deze wedstrijd vol goede moed in.

We hadden erg veel moeite met hun afstandsschoten te blokken. De ballen gingen er vanaf de 9 meter vrij makkelijk in, het schot was hard en er werd erg goed in de hoeken gegooid, waardoor het voor Anja lastig was deze ballen uit ons doel te houden.

We besloten om van een 6-0 naar een 5-1 verdediging te gaan, dit bleek goed te werken. Wij lieten in de aanval zien dat we snel weg konden zijn en probeerden veel passeerbewegingen te maken.  Swift vond het nodig om veel tegen ons te praten, maar wij zijn hier niet op ingegaan en speelden ons eigen spel. Hierdoor hebben we deze wedstijd gewonnen met 17-14. Deze twee punten zijn mooi voor ons.

Daniëlle