Verkoopdag paaseieren jeugdkamp SC Wesepe


29, 30 en 31 mei gaat de jeugd van SC Wesepe weer op jeugdkamp. Om in dat weekend een leuke, bijzondere activiteit te kunnen doen, worden er paaseieren verkocht om zoveel mogelijk geld in te zamelen. De actie ziet er dit jaar een tikkeltje anders uit dan andere jaren. Op één dag gaan we met z’n allen – kinderen én leiders – langs de deuren om de eieren direct aan alle Wesepenaren te verkopen.

Deze actiedag is op zaterdag 28 maart tussen 10.00 en 12.00 uur. We gaan het dorp in, maar ook het buitengebied door. Zorgt u dat thuis bent en gepast geld heeft? Eén zakje met 200 gram eitjes kost € 3,00, voor € 7,50 heeft u drie zakjes. U kunt kiezen uit melk, wit, puur en gemengd.

Ons verzamelpunt die dag is de brandweerkazerne. Daar kunt u ook langskomen tussen 10.00 en 12.00 uur om paaseitjes te kopen.

Vooraf bestellen
Bent u op de verkoopdag niet thuis of woont u niet in Wesepe, maar wilt u ons wel steunen? U kunt uw bestelling per e-mail aan ons doorgeven via marjolienroesink@hotmail.com. De paaseitjes worden dan op een ander moment bij u bezorgd. Vergeet niet uw naam, adres, het aantal zakjes en de gewenste smaak door te geven.

Groeten van de jeugdkampcommissie

Jolien Koerhuis, Ingrid Zwager, Karin Assink, Jan Hartkamp, Marco Wonink, Rick van Gelder, Wieke Vossebelt en Marjolien Roesink