Waar zijn de EK wedstrijden van Oranje te zien in Wesepe? HIER!!!

Nederland greep in 2010 na een fantastisch WK in de finale helaas net naast de wereldtitel, door in de verlenging met 1-0 te verliezen van Spanje. Dit was een domper op een verder geweldig toernooi. Alle 7 wedstrijden van Oranje zijn in 2010 druk bezocht in de kantine van SC Wesepe. Om dit succes een vervolg te geven, pakt de Supportersvereniging deze zomer weer groot uit.

Op vrijdag 8 juni begint het EK voetbal in Polen en Oekraïne. Marco van Basten en Zinedine Zidane koppelden Nederland in een spectaculaire poule des doods aan Denemarken, Duitsland en Portugal. Een zware, maar mooie poule! Onze Oranje helden gaan proberen om, net als in 1988, de Europese titel binnen te slepen.

Dit fantastische evenement wil de Supportersvereniging niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Allereerst organiseert de Supportersvereniging wederom een EK poule, waar iedereen zijn of haar kennis van het Nederlands elftal kan testen ten opzichte van andere supporters. Er zullen weer prachtige prijzen zijn voor degene die gedurende deze spetterende EK poule de meeste punten weet te scoren!

Daarnaast maakt de Supportersvereniging het mogelijk om gezamenlijk, allen uiteraard van top tot teen gekleed in het oranje, alle wedstrijden van het Nederlands elftal te kunnen bekijken in de kantine van SC Wesepe op sportpark de Muggert. Dit geldt zowel voor leden, als niet leden, voor Wesepenaren en niet-Wesepenaren. Een ieder is van harte welkom om er met z’n allen een groot feest van te maken!

De entree is gratis en er zal een groot scherm aanwezig zijn waarop we Oranje kunnen bewonderen. Tevens is er net als op het WK een jury aanwezig die de meest origineel verklede supporter zal aanwijzen. Uiteraard is er ook voor deze winnaar een prachtige prijs te winnen! Houdt u daarom allen de volgende data vrij in uw agenda:

Zaterdag 9 juni 18.00 uur Denemarken

Woensdag 13 juni 20.45 uur Duitsland

Zondag 17 juni 20.45 uur Portugal

Mocht het Nederlands elftal verder komen dan de pouleronde, waar we natuurlijk met z’n allen vanuit gaan, dan zullen ook deze wedstrijden van Oranje worden bekeken in de kantine.

We hebben er allemaal erg veel zin in, en we hopen u allen te zien op zaterdag 9 juni!