Wedstrijdverslag: Wesepe rolt CCW`16 met 8-3 op.

Vanmiddag moest Wesepe het opnemen tegen de door ons gedoodverfde kampioenskandidaat CCW`16. Ondanks enkele afwezigen was de Weseper ploeg gebrand op een goed resultaat ,na de terleurstellende3 nederlaag van vorige week.

CCW`16 nam direct het heft in handen en kregen enkele kansen, zij wisten in de 17 min. de score te openen. 0-1. Hierna begon Wesepe met goed en snel voetbal CCW`16 onder druk te zetten en in goed 10 min. werd CCW`16 opgerold.

Jarno, Kevin, Jarno en Stefan zetten de ruststand 4-1 op het scorebord. Na de thee was het weer CCW`16 dat het eerst scoorde in de 52 min. 4-2, het antwoordt van Wesepe duurde niet lang 2 min later was het Kevin, die met een lage schuiver van rand 16 de doelman van de gasten verraste 5-2.

Sven herhaalde dit kunstje even later nog een keer 6-2, hierna was de weerstand gebroken en kon Wesepe naar 8-2 uit lopen eerst middels een korte combinatie door het midden waar Rick het eindstation was en daarna was het de meegekomen Bart die fraai scoorde. Kansen om de score te vergroten waren er nog voldoende maar zonder resultaat, toch werd het in de 85 min. nog 8-3.

Een knappe teamprestatie en nu volgende week thuis tegen het nog ongeslagen Sallandia, dat vandaag met 1-4 bij Wissel won. De opstelling vanmiddag 29-9-2019:

Opstelling:
Lars Jansen
Niek Saris
Richard Flierman
Niels Niemeijer
Bart Spoler
Sven Booijink
Davy Timmer Arends
Jarno Rouweler
Kevin Teunissen
Rick van Gelder
Stefan Jansen

Ingevallen:
Delano Schotman
Hidde Kluin
Thom Mensink.