Wesepe 1 – Marienheem 1 a.s. zaterdagavond 1 oktober.

Op zaterdagavond 1 oktober speelt SC Wesepe 1 de competitiewedstrijd tegen Marienheem 1 op sportpark de Muggert. Een keer wat anders en kijken of de publieke belangstelling dan misschien ook wat toeneemt. SC Wesepe is goed gestart in  de competitie met 5 punten uit 3 wedstrijden. Vorige week werd er ruim van Sallandia gewonnen met 7-0. De 15 jarige debutant Niels Hulsegge kende een droomdebuut met 2 doelpunten. Zondag a.s. speelt SC Wesepe tegen V en L uit de Vegt . Bij winst tegen V en L speelt Wesepe bovenin in de 5e klasse en wordt de wedstrijd tegen Marienheem extra speciaal. Op dit moment heeft Marienheem, de club van oud SC Wesepe trainer Dave Kok 6 punten uit 3 wedstrijden. Reden te meer om te komen kijken naar deze wedstrijd.

Voorafgaand aan deze wedstrijd organiseert de vrienden van SC Wesepe een looptraining voor alle leden van SC Wesepe in de leeftijd van 12 tot 17 jaar. Deze looptraining wordt gegeven door Albert Goossen.

Albert Goossen is een echte krachtsporter en zit al jaren in de fitnessbranche. Momenteel is hij bezig om zich te kwalificeren voor het NK Bankdrukken.

Aanvang wedstrijd Wesepe 1 – Marienheem 1  18.30 uur.

Aanvang looptraining  17.45 uur.