Wesepe 1 speelt gelijk tegen Blauw Wit`66 1 2-2

Twee ploegen,die allebei de eerste bekerwedstrijd met 3-2 hadden verloren,moesten vandaag winnen om nog een kansje te maken om de volgende ronde te bereiken.Het werd 2-2 na een spannende wedstrijd.
Blauw Wit startte sterk en Wesepe werd ver terug gedrongen en in de 8 e minuut werd dit beloond met een treffer. 0-1.Van dichtbij werd de bal over de doellijn gewerkt.
Na een kwartier kwam Wesepe beter in de wedstrijd en vanaf dat moment werd het een echte wedstrijd.
Halverwege de eerste helft kreeg Wesepe een dot van een kans na een voorzet van Koen,maar Jeroen kreeg de bal net iets achterzich en schoot te zacht in ,om de Blauw Wit doelman te verrassen.
Voor de rust moest Frank Koerhuis zich laten vervangen na een ongelukkige botsing met ploeggenoot Marcel.
Rik Middeldorp ging tussen de palen staan en deed het als doelverdediger niet onverdienstelijk,goed meevoetballend loste hij veel situaties keurig op.
Na de thee was het een gelijk op gaande strijd en Wesepe maakte in de 75 minuut gelijk via een korte combinatie werd Roy berijkt in het strafschopgebied en hij bleef goed kijken en scoorde beheerst 1-1.
De vreugde was van korte duur, 2 minuten later scoorde rechterspits 1-2 met een fraai schot.
Maar in de 85 minuut was het weer gelijk 2-2 en weer was Roy de afronder.Hij was zelfs enkele minuten later bijna aan zijn 3 e treffer toe,maar het mocht niet zo zijn.In blesuretijd kreeg Blauw Wit een paar corners te nemen,die het doel op een haar na misten.
2-2 en jammer dat er te veel onnodige kaarten vielen in deze wedstrijd.
OPstelling Wesepe:Frank K-Marcel W-Richard F-Roy O-Jos T-Jeroen J-Danny H-NielsH-Rik M-Roy S-Koen B.Ingevallen Frank Gr L-Tom de L-Chris M.