Wesepe 1 wint in Broekland 0-1 en pakt 3 punten

Wesepe moest vandaag vroeg aan de bak ivm. “Kolle Kermis“ in Broekland.Na een spannende 96 minuten stond 0-1 op het score bord.
Wesepe dolblij dat een serienederlagen werd beeindigd en de broodnodige punten mee naar Wesepe gingen.

Wesepe begon sterk aan de wedstrijd,de eerste 5 minuten waren voor de roodgelen,daarna 10 voor Broekland en de treffer viel al in 19 e minuut.
Roy S mocht een vrije trap op 35 meter van het doelnemen.
De bal werd hard in de doelmond geplaatst en lichtelijk getoucheerd door een Broeklandse kruin,de bal kreeg een voor de doelman onhoudbare curve en zo stond Wesepe met 0-1 voor.
Hierna onstond er een voetbalgevecht om de punten.
Broekland nam het inniatief en Wesepe antwoorde met reactief voetbal,de keren datde oranje hemden voor het doel van Frank G verschenen,lieten ze gelijk zien dat scoren niet hun sterkste punt was vandaag.
Vooral na de rust was Broekland in de aanval en Wesepe trachtte te counteren en dat leverden enkele goede kansen op maar gescoord werd er niet.In de 93 minuut belande een doelpoging van Niels H op de paal.
Toen in 96 minuut de goed leidende scheidsrechter voor het einde floot gingen veel armen de lucht in en kon Wesepe opgelucht naar huis gaan.
3 punten in de zak en volgende week thuis tegen Raalte,dat inmiddels naar de 2 e plaats is geklommen.