Wesepe 1 wint in Nieuwleusen van USV met 2-3

De eerste competitiewedstrijd is vandaag winnend afgesloten.
Het zag er eerst niet naar uit,dat dat zou lukken,USV was heer en meester en kwam in de 5 e minuut al op een 1-0 voorsprong .
Een corner van USV werd niet ver genoeg weggewerkt,de bal werd vanaf de rand 16 meter hard in laag achter Frank Koerhuis geschoten.
In 22 minuut speelde Graham de bal over de eigen 16 fout,breed ,maar gelukkig schoot de USV aanvaller naast het lege doel.
Vanaf dat moment ging het met het spel van Wesepe steeds beter.
De eerste kans kreeg Roy na een goede pass van Hans,helaas speelde hij de bal iets te ver voor zich uit,de doelman kon redding brengen en even later was dat ook het geval bij Hans.In de 34 e speelminuut was het raak,uit een prima voorzet van Koen ging Hans een kopduel aan met de lange laaste man van USV,de bal was even zoek,maar Hans schoot de bal toch nog fraai in verre hoek. 1-1 .7 minuten later stond 1-2 op het bord.Graham legde de bal achter de laatste linie en het werd een sprintduel tussen Hans en de doelman .De doelman won,maar plaatste de bal percies voor de voeten van Roy en die lepelde de bal van 30 meter in het verlaten doel.Na de thee kwam USV niet meer echt gevaarlijk voor het doel van Wesepe,maar Wesepe stichtte wel gevaar voor de USV  goal.
Na 76 minuten werd het 1-3 door Roy,die beheerst afrondde,nadat Koen de bal via de doelman met“de lange haren en de korte benen “tegen de lat had geschoten.ìn de 84 minuut verkleinde USV de achterstand tot 2-3 via een vrije trap.Verder kwam het niet.Eeen goed begin,volgende week komt SC Deventer op bezoek.
Herman