Wesepe niet bij machte om punt te pakken, 2-1 verlies in Marienheem

Het was net als de vorige avond op TV ,toen Oranje nu roodgeel , na ruim 20 min al op 2-0 achterstand.

Na 5 min lag de bal op de stip, Chris vorige week de held in de slot minuut, nu de schlemiel, hij miste de bal en de Marienheem speler viel maar al te graag over het been. Strafschop en raak 1-0.
Toen Wesepe zich leek te herpakken , was er in de 22 min een miscommunicatie in het centrum van Wesepe en de aanvaller van Marienheem kon ongehinderd op Wessel afstevenen en raak schieten 2-0.
Hierna ging het spel op en neer, beide ploegen hadden last van het harde veld en moeite met balcontrole.
Ns de thee zette Wesepe wel aan, maar het luktew niet tot de 72 e minuut.
Na een combinatie tussen Rens en Stefan, pikte Sven de bal op rand 16 op, en op “zijn Sven`s“ging hij door, recht aan recht toe en via dubbelkluts met doelman, mocht hij van dichtbij het net laten bollen. 2-1.
Hierna ging Wesepe op jacht en het leverde een paar kanjes op, maar Marienheem kreeg nu meer ruimte en mogelijkheden, gelukkig stond Wessel goed en 1 x de lat een treffer in de weg.
De opstelling: Wessel Berends-Jarno Rouweler-Richard Flierman-Chris Jansen-Dennis Maandag-Sven Booijink-Marcel Wichems-Delano Schotman-Kevin Teunissen-Rik Middeldorp-Stefan Jansen ingevallen Rens Broekhof-Rick van Gelder en Matijn Wessels.
Volgende week om 14.00 uur thuis tegen Go Ahead D.