Wesepe oefende in Olst tegen Overwetering

De uitwedstrijden van Wesepe en Overwetering waren zondagmorgen afgelast, maar na een paar telefoontjes was een oefenwedstijd snel geregeld. Overwetering – Wesepe op het prachtige kunstgrasveld in Olst. Het ging prima, de bal rolt sneller op kunstgras, maar het schoeisel was nog niet aangepast waardoor de spelers van Wesepe iets vaker uitgleden dan die van Overwetering. Toch ontstond er een goede voetbalpot.
Voor de rust een leuke wedstrijd met Overwetering iets meer in de aanval, maar Wesepe had ook  enkele goede mogelijkheden. De achterhoede van Wesepe speelde goed en via het middenveld werd de voorhoede een paar keer gevaarlijk voor het Overwetering doel.

Na de thee werd Wesepe meer terug gedrongen en door slecht of latje schieten werd pas 5 minuten voor het einde de eindstand van 1-0 bereikt. Dit tot grote vreugd van Overwetering`s 12 e  man Ronnie. Al met al een nuttige oefenwedstrijd met een paar experimenten in het elftal. Danny achterin en Koen en Niels op het middenveld. Volgende week thuis tegen Lettele.