Wesepe pakt punt in Nieuw Heeten 1-1

Wesepe pakte in de eerste competitie wedstrijd een punt in Nieuw Heeten.
Nieuw Heeten begon voortvarend aan de wedstrijd, wind mee, zette Wesepe onder druk.

Verder dan een schot dat Wessel prima uit doel ranselde en Marc moest een keer de bal van de doellijn koppen, na een corner.
Na 20-30 min. werd de druk minder en toen slaagde Nieuw Heeten middels een schot rand 16, de hele verdediging incluis de doelman te passeren. Hierbij bleef het.
Na de thee kwam Wesepe beter uit de startblokken en scoorde uit een corner van Rens, via het hoofd van Arjen de 1-1 in de 46 min..
De resterende tijd was super spannend, maar gescoord werd er niet meer.
Er werd goed en resoluut verdedigd en Wessel was een betrouwbaar sluitstuk, voor Wesepe waren Delana en Kevin een keer dreigend.
de opstelling vandaag:
Wessel Berends-Jarno Rouweler-Richard Flierman-Marc Kemper-Chris Jansen-Sven Booijink -Delano Schotman-Arjen de Vos-Rens Broekhof-Rik Middeldorp-Kevin Teunissen, ingevallen Robin Kemper-Marcel Wichems en Frank Groot Lipman.
Volgende week 11 sept thuis tegen Raalte dat vandaag met 2-1 van Marienheem won.