Wesepe pakt verdiend punt in Raalte.

Op basis van de tweede helft heeft Wesepe een verdiend punt gehaald in Raalte en dat had zelfs in de slotseconde nog mooier kunnen zijn. Raalte begon voortvarend en drong Wesepe terug en met goed combinatievoetbal trachtte men door de verdediging heen te komen. De eerste kans was voor Wesepe , na een snelle aanval over rechts ,werd  debal strak voorgegeven en Rens schoot hard in, helaas spatte de bal van de lat het veld weer in. Daarna kwam Raalte 2 keer door en in de 26 en 38 min wisten zij Lars te verschalken en nog eenmaal de paal te raken. Ruststand 2-0.

Na de thee kwam Wesepe beter in de wedstrijd en Raalte kwam niet verderm meer dan de 16. In de 74 min wist Rens een corner van links in de verre bovenhoek te  draaien2-1, Wesepe rook zijn kans en ging op jacht naar de gelijkmaker en dat lukte in de 89 min. een vrije tap op links van Rens ,ging over de

doelman heen en werd door de meegekomen Hans T. met de punt van de, schoen bij de 2 de paal binnen gewerkt. 2-2. Het had nog mooier kunnen worden voor Wesepe in de allerlaatste aanval kwam Rens alleen voor de doelman , zijn boogbal ging net over de doelman en lat. 2-2 Eindstand.

Volgende week vrij en 24 november thuis tegen Epse.

De opstelling vandaag: Lars Jansen-Thom Mensink-Davy Timmer Arends-Hans Tijhaar-Stefan Jansen-Niek Saris-Hidde Kluin-Delano Schotman-Rens Broekhof-Rick van Gelder-Kevin Teunissen ingevallen Rik Veldkamp.