Wesepe velt koploper Nieuw Heeten, 2-0 winst

Vanmiddag spoelde Wesepe , de nare smaak van vorige week weg, door met 2-0 te winnen van koploper Nieuw Heeten.

Voor de rust was het spel p[ en neer gaand en aan beide kanten kansjes , waarbij de mooie actie van Rens opviel met een leep schot op doel ,  de Nieuw Heeten doelman voorkwam met een katachtige sprong een achterstand voor zijn ploeg.
Na de thee drong Nieuw Heeten aan, maar schoten gingen naast en over of in handen van Wessel.
De uitvallen van Wesepe waren soms zeer gevaarlijk en toen in de 68 min. Rens de trucken doos opentrok en Stefan op 7 mtr van doel aanspeelde, draaide deze om de as en plaatste de bal in de verre hoek 1-0.
Hierna ging Nieuw Heeten nog meer risico nemen en 10 min. later was het Stefan die er op links alles uitliep en de mee gesprinte Rick op maat bediende . De bal werd hard hoog in het dak van het doel gejaagd 2-0. De gehele bank veerde op en zij wisten vandaag de rozen voor ons en de doornen voor Nieuw Heeten. Nieuw Heeten koploper af en Wesepe houdt aansluiting met de subtop.
De opstelling vanmiddag:Wessel Berends-Jarno Rouweler-Frank Groot Lipman-Richard Flierman-Chris Jansen-Sven Booijink-Rik Middeldorp-Delano Schotman-Rens Broekhof-Arjen de Vos-Stefan Jansen, ingevallen Marcel Wichems-Rick van Gelder en Niels Niemeijer.
Volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop, uit naar Raalte.

Leave a Reply