Wesepe verliest in een spannend duel van V en L 0-1

Vandaag speelde Wesepe thuis tegen V en L en bijzonder aantrekkelijke wedstrijd, veel kansen door fraaie aanvallen ,met de nodige strijdlust, alleen het scoren bleef uit.

Voor de rust kreeg Wesepe tussen de 30 en 35 min. 3 mogelijkheden, eerst schoot Koen B de bal op de kruising, daarna miste Ronald een afgemeten voorzet van Koen op 3 m. van doel door hoog over te schieten en vervolgens had men te lang tijd nodig bij een goede combinatie voor het doel. V en L kreeg ook een aantal mogelijkheden maar hadden het vizier ook niet op scherp staan. Na de thee kwam V en L beter in het spel en waren er kansen over en weer, Frank redde enkele keren fraai.
In de 70 min. kwam de treffer voor V en L tot stand, de nr. 10 werd in de 16 aangespeeld met rug naar doel wist hij de verdedigers te verschalken en uit de draai de bal in de verste hoek te plaatsen 0-1Hierna probeerde Wesepe alles of niets, het werd niets, eenmaal toen de doelman gepasseerd werd kon een verdediger de bal nog op de lijn de bal wegwerken. Helaas geen punten, maar een mooie spannende pot voetbal, die alle toeschouwers met plezier naar de wedstrijd hebben doen kijken.
De opstelling vandaag was :
Frank Grotentraast-Chris Jansen-Niels Hollegie-Frank Groot Lipman-Marc Kemper-Danny Harmsen Arjen de Vos-Kevin Teunissen-Ronald Wichems-Robin Kemper-Koen Boerkamp ingevallen Stefan Jansen en Sven Booijink.
Volgende week de laatste competitiewedstrijd Terwolde-Wesepe om 14.00 uur.