Wesepe verliest onnodig van Sallandia

Vanmorgen was het duidelijk dat de competitiewedstrijd tegen SDOL geen doorgang kon vinden en daarom werd er een oefenwedstrijd gespeeld op het goede kunstgrasveld van Wijhe`92 tegen Sallandia.
Wesepe begon voortvarend en middels goede combinaties en aanvallen werd Sallandia teruggedrongen in eigen 16.
Na 10 minuten wist Hans Roy te bereiken en deze maakte beheerst oa. 1-Een kwartier later volgde 2-0 toen de bal keurig terug gelegd werd in de loop van Roy (Ovi) en met een droge knal bezorgde hij Wesepe een verdiende 2-0 voorsprong.
Hierna sloop er gemakzucht in het spel van Wesepe en Sallandia nam het iniatief helemaal over en dit resulteerde in de 43 minuut in een tegentreffer 2-1.
Na de thee ging Sallandia door ,maar kansen benutten was er niet bij,mede door het goede werk van Frank.Toen Wesepe het spel weer over ging nemen ,liep het tegen de gelijkmaker op,
Onnodig breed binnendoor uitverdedigen leverde balverlies op en de Sallandiaan kon zo doorlopen en de gelijkmaker binnen tikken.
Hierna ontstond zich een partij voetbal over en weer ,waarbij met name Koen en Roy een paar 100% kansen onbenut lieten.
De laatste 5 minuten scoorde Sallandia nog 2 maal en in de slotminuut zette Roy de einstand 3-4 op papier.
Volgende week indien het weer het toelaat om 14.00 uur naar SC Deventer.
In elk geval hebben de spelers een prima oefenwedstrijd gehad en op een schitterende ondergrond.
Herman