Wesepe verrast nr 2 Terwolde en wint met 3-1

Wesepe nam na een goed kwartier de leiding, Delano kreeg op de helft van Terwolde de bal in een kluts mee en omzeilde de laatste linie en omspeelde de uitgekomen doelman en deponeerde de bal beheerst in het lege doel. 1-0.
Terwolde drong wel aan, maar zonder overtuiging. Enkele minuten voor de rust mocht Wesepe halverwege linker helft een vrije trap nemen, Niek plaatste de bal hoog in de doelmond en de doelman lette meer op inkomende mensen dan de bal en zo stuiterde het leer bij de 2 de paal binnen 2-0.
Na de thee een aandringend Terwolde en Wesepe op een counter loerend en dit laatste lukte 5 min. voor het einde.
Jorik werd op links goed aangespeeld en hij bleef rustig, hield het overzicht en gaf de bal op maat aan zijn broer Jarno die de trekker voor zeker 3 punten overhaalde 3-0. Dat Terwolde via nr 9 in blessuretijd 3-1 maakte mocht de pret niet drukken.
Het is voor de ploeg lekker om eindelijk eens weer een echte wedstrijd te winnen, helaas weer 2 weken wachten voor de volgende wedstrijd.
De opstelling vandaag :Rick Jansen-Sven Booiijnk-Richard Flierman-Delano Schotman-Niek Saris-Davy Timmer Arends-Bart Spoler-Wesley Kamphuis-Roy Hulsegge-Rick van Gelder-Harm Willemsen, ingevallen Chris Jansen-Kevin Teunissen-Jorik Rouweler-Jarno Rouweler-Nick Jansen.
Volgende wedstrijd zondag 24 april Wesepe-Epse.