Wesepe Wint zeer verdiend met 3-0 van Epse.

Vanmiddag speelde Wesepe tegen het opnieuw met een standaardelftal gestarte Epse en wint verdiend dik verdiend met 3-0. In het begin was het een gelijk opgaande strijd , daarna was het Wesepe dat Epse finaal overklaste en uitliep naar een 3-0 score.

In de 10 min. werd Stefan uitstekend weggestuurd en zijn voorzet werd door Rick hard ingeschoten , de doelman kon de bal nog net tegenhouden , gelukkig belande het “witte “monster voor de voeten van Rens en die wist er weg mee 1-0. Door deze snelle voorsprong wilde Epse wel naar voren ,maar liet zoveel ruimtes ontstaan waar Wesepe heerlijk doorheen kon combineren.

In de 26 min. weer zo`n snelle aanval over links en opnieuw Stefan die voorgaf aan Rick bekwaam af ronde 2-0. 4 min later werd het 3-0 door Hidde Kluin ,die attent reageerde op een van de doelman terugspringende bal. Wesepe kwam voor de rust nog enkele keren alleen voor de keeper van Epse, maar Kevin en Rens waren niet rustig genoeg om de klus te klaren.

Na de thee waren de ploegen aan elkaar gewaagd ,maar mede door de vermoeidheid werd er niet gescoord. Het was pas in de 89 min. dat Epse een gevaarlijk schot losliet ,dat via lat over ging. Wesepe 3 punten rijker en volgende week naar Marienheem ,dat vandaag met 6-2 won bij Go Ahead D.

De opstelling:
Lars Jansen-Thom Mensink-Sven Booijink-Davy Timmer Arends-Stefan Jansen-Niek Saris – Delano Schotman-Hidde Kluin-Rens Broekhof-Rick van Gelder en Kevin Teunissen ingevallen Jarno Rouweler.

Maandagavond 25 nov. a.s. 18.30 uur op de Muggert de wedstrijd Go Ahead Eagles 2- FC Groningen 2
Om de koppositie in de 1 ste Divisie Reserve elftallen Betaald Voetbal..