Wie wordt de eerste FIFA-kampioen van Wesepe?

fifa-toernooiBeste leden van Sportclub Wesepe,

De activiteitencommissie heeft op 22 januari weer een nieuwe activiteit ingepland. Deze activiteit wordt onder leiding van mij (Rick Saris) georganiseerd. Hiermee kan ik studiepunten halen voor school. Op 22 januari zullen we een FIFA-toernooi organiseren voor leden vanaf twaalf jaar. Senioren zijn uiteraard ook van harte welkom om FIFA-kampioen van Sportclub Wesepe te worden!

Het toernooi start vanaf 14.00 uur in de kantine van de Muggert. Er wordt gespeeld in poules van vier personen, waarna een knock-out zal plaatsvinden. De FIFA-kampioen mag de eerste echte FIFA-bokaal van Wesepe in ontvangst nemen. Uiteraard zijn er ook nog prijzen voor de nummers twee en drie, maar dit is nog even een verrassing. De prijzen worden mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van Wesepe.

Ben je geïnteresseerd en wil je meedoen? Je kan je opgeven door een e-mail te sturen naar ricksaris@hotmail.com of je naam te schrijven op de lijst die in de kantine hangt op het prikbord. Je kan je tot uiterlijk 8 januari opgeven. Heb je je ingeschreven? Dan is deelname verplicht. We hopen dat velen zich zullen inschrijven en dat we er een leuke en gezellige middag van kunnen maken met z’n allen!

Heb je toevallig nog een Playstation of Xbox thuis die we even mogen gebruiken op 22 januari? Laat het dan ook even aan Rick Saris weten bij je aanmelding. Zijn er verder nog vragen omtrent het toernooi, dan kan je bij Rick terecht voor vragen. We zien je graag 22 januari!

Met vriendelijke groeten,

De Activiteitencommissie

Bernadet Ogink, Agnes Willemsen, Simone Oosterkamp, Annemarie Dommerholt, Judith Aarnink, Rens Broekhof en Rick Saris