Woensdagavond 13 mei seizoensafsluiting jeugdvoetbal

Woensdagavond 13 mei is er de jaarlijkse seizoensafsluiting van de jeugdvoetbal. 37 leiders en trainers hebben zich dit seizoen weer voor de volle 100% ingezet om onze jeugd te trainen en bij de wedstrijden naar een goed resultaat te leiden. Leiders en trainers waar we als club trots op mogen zijn dat ze dit ook dit jaar weer met veel plezier hebben gedaan.

De jaarlijkse seizoensafsluiting begint altijd met een wedstrijd tegen onze A1. Deze wedstrijd over twee keer dertig minuten start om 19.30 uur. Na de wedstrijd is er een gezellig samenzijn in de kantine waar we ook afscheid nemen van de trainers en leiders die ons volgend jaar helaas gaan verlaten. Onder het genot van een hapje en een drankje maken we deze avond compleet met z’n allen.