Zaterdag a.s. voetballen we weer eens om de koppositie in de 5e klasse.

wesepe-1Door de winst van SC Wesepe afgelopen zondag tegen V en L klom het elftal van trainer Bert van Losser naar een 3e plaats in de 5e klasse G.  Het is lang geleden dat SC Wesepe zo goed van start ging in de competitie. Aanstaande zaterdagavond komt koploper S.V. Marienheem op bezoek en willen wij graag de koppositie voor tenminste 1 dag overnemen. Met 1 punt meer staat S.V. Marienheem op een uitstekende eerste plek en tweede staat Terwolde met evenveel punten als S.V. Marienheem. Bij S.V. Marienheem treffen wij een oude bekende Dave Kok. Dave is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer bij S.V. Marieneheem en daarvoor een aantal seizoenen als trainer van SC Wesepe.

Tijd dus voor een echte “voetbalkraker” op zaterdagavond a.s.!!!

Voorafgaand aan deze wedstrijd organiseert de vrienden van SC Wesepe een looptraining voor alle leden van SC Wesepe in de leeftijd van 12 tot 17 jaar. Deze looptraining wordt gegeven door Albert Goossen.

Albert Goossen is een echte krachtsporter en zit al jaren in de fitnessbranche. Momenteel is hij bezig om zich te kwalificeren voor het NK Bankdrukken.

Aanvang wedstrijd Wesepe 1 – Marienheem 1  18.30 uur.

Aanvang looptraining  17.45 uur.