Zevenklapper voor Wesepe tegen Sallandia

Het was alweer 3 jaar geleden dat Wesepe een monsterscore produceerde toen  bij Go Ahead 0-9 (loempia`s), vandaag bij Sallandia 0-7.

De eerste helft leek het er niet op dat Wesepe met zo`n uitslag zou winnen, Sallandia in de aanval, maar niet gevaarlijk en de 2 de aanval van Wesepe was raak in de 24 minuut. Kevin maakte ruimte, waar Frank goed indook en goed aangespeeld werd en Frank gaf de bal percies op tijd aan de mee gesprinte Kevin, die de bal van rand 16 keurig  in de verste hoek schoot. 0-1.
Toen in de 37 min. Arjen met 2 handen in de 16 omver geduwd werd, schoot Kevin de toegestane strafschop feilloos raak 0-2.
Ruststand 0-2 ,maar zeker geflatteerd. Na de thee zette Sallandia opnieuw aan, maar alle schoten gingen over of naast en alle hoge ballen waren voor Richard en Marc. in de 57 min. mocht Delano op middellijn de bal in een kluts meenemen en ongehinderd op de doelman afstevenen , beheerst omspelen en de 0-3 op het bord zetten, enkele minuten later jaste Jarno de bal hoog in de touwen na een corner van links. Toen was de wedstrijd gelopen en Sallandia geloofde er niet meer in en liet het verdedigen aan een paar man over .
Eerst schoot Arjen van buiten de 16 de 0-5 binnen, daarna bracht Bert  de 15 jarige  Niels Hulsegge voor Arjen en die maakte een droom debuut.. Rens passeerde de tegenstander op links en legde breed op Niels 0-6 en even later was het Kevin die ook breed aflegde op Niels 0-7 , daarna nog 1 schot van Niels op de paal.
De opstelling vandaag: Wessel Berends-Frank Groot Lipman-Richard Flierman-Marc Kemper-Chris Jansen-Marcel Wichems-Sven Booijink-Delano Schotman-Stefan Jansen-Kevin Teunissen-Arjen de Vos en ingevallen Jarno Rouweler-Rens Broekhof en Niels Hulsegge.
Volgende week thuis tegen V en L.

1 Response