C1 en C2 maken oorbellen en kettingen tijdens teamuitje

Dit jaar was het teamuitje van de beide C-teams samen. De meiden werden om 15.00 uur verwacht op de sportclub. Daar stonden allemaal bordjes voor ze klaar. Deze bordjes hadden ze nodig voor het sieraden maken. Ze mochten allemaal een kleur (kralen) uitzoeken en daar werden dan een paar oorbellen en een mooie ketting van gemaakt.

Barbara Bont uit Deventer gaf deze workshop, zij is erg creatief en maakt zelf ook veel sieraden. Het is nogal precies werk, want er zaten ook heel kleine kraaltjes tussen. Het liep allemaal iets uit, maar het resultaat mocht er zijn! De meiden hebben allemaal heel mooie sieraden gemaakt.

Na al dat gepriegel was er tijd voor wat lekkers… Er stond een barbecue klaar, waar ze een lekker stukje vlees op konden bakken.

Aan het eind hebben we afscheid genomen van Lisa van Duuren en Manon Appelo. Zij gaan van de handbal af en kregen een leuk cadeau. Ook Marlou stopt als leidster en kreeg ook nog een kleinigheidje van het team.

Al met al was het een geslaagde middag. Al hopen we dat iedereen nog droog over is gekomen, want het kwam met bakken uit de lucht zetten toen de meiden net op de fiets naar huis zaten.

Namens de trainsters en leidsters wensen we de kinderen een fijne vakantie!

Leave a Reply