Start handbalcompetitie 2011-2012

In het weekend van 4 en 5 september 2011 starten de jeugdteams met de veldcompetitie. Het programma van het eerste deel van die competitie staat op de pagina Programma. De seniorenteams nemen hier niet aan deel. De algemene start van de zaalcompetitie is in het weekend van 1 en 2 oktober 2011. Het programma hiervan is nog niet bekend. Op oost.nhv.nl is al wel te vinden wie de tegenstanders van de verschillende teams zijn.

Dames 1 komt volgend seizoen opnieuw uit in de eerste klasse van afdeling Oost. Vanuit de tweede klasse zijn Lettele 1 en AAC 1 (uit Arnhem) gepromoveerd en nemen de plaatsen in van het gedegradeerde Broekland 1 en Kwiek 3. Vanuit de regioklasse is Angeren 1 teruggekomen en ruilt van plaats met Wijhe’92 1 dat kampioen werd.

Dames 2 speelt wederom in de derde klasse A en treft ploegen op korte afstand. De langste reizen moeten gemaakt worden naar Zwolle en Twello (Voorwaarts 2). Overige tegenstanders zijn onder andere Raalte 2, ABS 2 en Broekland 2.

De dames van de A1 zijn ingedeeld in de 3e klasse A en hebben slechts zes tegenstanders. Daarom spelen zij anderhalve competitie, wat inhoudt dat ze iedere tegenstander drie keer ontmoeten.

De B1 komt uit in de B-poule 3A en ontmoet onder andere de buurvrouwen van Overwetering B1 en de B1 van Lettele, LHC en Tyfoon.

De C1 is ingedeeld in de C-poule 3A en speelt onder meer tegen Wijhe’92 C3, Holten C1 en SDOL C2.

De C2 komt uit in de poule 5A en treft daarin onder andere LHC C3, Overwetering C3 en Swift’64 C1.

Kijk voor een compleet overzicht: Teamindeling seizoen 2011-2012 landelijk en afdeling Oost.