Meisjes C1 handbal naar Kwiek 1

Zaterdagavond zijn wij, de meiden van C1, op uitnodiging van Kwiek bij de wedstrijd van Kwiek 1 tegen KiddyWorld/SEW uit Nibbixwoud geweest. We werden netjes ontvangen voor de wedstrijd, en mochten in de zaal, langs het veld, de wedstrijd volgen. In de rust kregen we een lekker ijsje, toen die op was mochten we ook nog op doel gooien. De wedstrijd was erg leuk om te zien, er werd heel hard gegooid en gerend. Ook werden er best veel overtredingen gemaakt. In de laatste minuten zelfs nog een rode kaart voor KiddyWorld/SEW.

Na de wedstrijd, die helaas verloren werd door Kwiek met 22-34, gingen we met z’n allen op de foto met Angela en Patrica Wichgers Schreur. Patricia was door ons uitgekozen als speler van de wedstrijd, ze heeft verschillende mooie doelpunten gemaakt. Nadat we veel handtekeningen hadden verzameld, gingen we weer naar huis. Het was een gezellige avond.

Maureen en Simone