SV Raalte 1-Wesepe 1 1-0 gesp 17-10-10

Onder goede omstandigheden  nam SV Raalte vanaf het begin het initiatief.

 De druk op het doel van Wesepe nam toe, maar keeper Koerhuis greep goed in. Met name het middenveld van Wesepe leed veel balverlies, waardoor Wesepe nauwelijks aan aanvallen toekwam.
Vooral de snelle linksbuiten van Raalte bezorgde Martijn Wessels handen vol werk. Halverwege de eerste helft loste linksback Jef Hegteler vanaf de linkervleugel een lucky shot en de bal plofte vanuit het niets in het doel van Wesepe 1-0. Raalte bleef druk zetten en kreeg mogelijkheden om de score uit te bouwen.  SC Wesepe kreeg nauwelijks mogelijkheden. Roy Schreur kopte over en daar bleef het bij. Met een 1-0 ruststand mocht SC Wesepe het meest tevreden zijn. Rest nog te vermelden dan Hans Koerhuis opnieuw een domme gele kaart wist te incasseren.
Na de rust ontwikkelde zich een gelijkopgaande wedstrijd met mogelijkheden voor beide partijen. Een kwartier na rust  na een goede aanval gaf  Koen Boerkamp de bal goed voor en Roy Schreur kopte de bal  prima naar de verre hoek, maar de bal rol net langs de verkeerde kant van de paal.
De wedstrijd bleef spannend met beurtelings aanvallen van Raalte en Wesepe. Echt opgelegde kansen bleven uit evenals de doelpunten, waardoor SC Wesepe met een 1-0 nederlaag genoegen moest nemen.
Op basis van het veldoverwicht en de kansen in de eerste helft een verdiende overwinning van SV Raalte.
Henk S.