Trainers Wesepe 1 en 2 tekenen een jaar bij

Het bestuur van SC Wesepe is blij te kunnen melden dat er met de trainers van Wesepe 1 en Wesepe 2 overeenstemming is bereikt om met beiden het contract met één seizoen te verlengen.

De trainer van Wesepe 1 is Maikel Jansen of Lorkeers (rechts op de foto). Maikel is bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer bij SC Wesepe. Raaltenaar Maikel was in het verleden ook een jaar speler van Wesepe. Maikel laat de ploeg op een andere manier voetballen dan het team gewend was. Dit heeft tijd gekost maar het team pikt het goed op. Het bestuur is dan ook van mening dat Maikel de juiste man is om met deze jeugdige en talentvolle groep verder te bouwen. Momenteel staat Wesepe 1 op een zesde plaats met 14 punten uit 9 duels in de 5e klasse G. De twee koplopers Sportclub Deventer en SDOL hebben een ruime voorsprong en gaan normaal gesproken samen uitmaken wie er kampioen wordt. Daaronder staat het allemaal kort op elkaar en wellicht is er na de winterstop nog één en ander mogelijk.

Ook trainer Ed van Beek is bij SC Wesepe 2 bezig aan zijn eerste seizoen. Wesepe 2 is voor Ed zijn eerste klus als seniorenteam. Ed is van oorsprong iemand die uit de atletiek wereld komt en hij zorgt er dan ook voor dat zijn ploeg erg fit is. De jonge ploeg van Ed is één van de teams met de minste tegengoals in de 4e klasse reserve, echter doordat het zelf ook pas 8 keer scoorde, vindt Wesepe 2 zichzelf terug op een 8e plaats met 10 punten uit 11 wedstrijden. Op het aanvallende gedeelte valt dus nog één en ander te verbeteren en hopelijk gaat dit na de winterstop meer punten opleveren.