Wesepe wint verdiend , maar moeizaam bij Wissel 0-1

Wesepe wint vandaag de wedstrijd bij Wissel , gezien de kansenverhouding verdiend.
Alleen lukte het laatste tikje maar 1 maal en natuurlijk stond Jarno op het juiste moment op de juiste plek.

Onder druilige weersomstandigheden trok Wesepe vlot ten aanval en binnen 10 min. waren er al 3 opgelegde kansen.
Helaas paal  en een verdediger stonden een treffer in de weg.
Wissel beperkte zich tot verdedigen en met lange crossballen trachten zij de aanvallers te bereiken, de verdediging van Wesepe stond goed en probeerde van achteren uit op te bouwen , dit leverde voor de rust nog een handvol kansen(jes) op, maar geen doelpunt.
Na de thee werd het veld echt zwaar om op te voetballen, waardoor er steeds meer duels moesten worden uitgevochten.
De bal liep niet meer, was moeilijk onder controle te krijgen en Wissel begon in een overwinning te geloven.
Wesepe hield het veld breed en probeerde via de vleugels de opkomende mensen te bedienen ,gelukkig in de 71 min. lukte het.
Stefan gaf van links voor, van rechts werd de bal teruggelegd en Jarno gaf het beslissende tikje van dichtbij.
Hierna nog meer hoge lange ballen richting  het doel van Wesepe, de verdediging  kopte ze weg of Wessel plukte hoog boven iedereen de bal uit de lucht. Na 90 min. floot de scheidsrechter voor het einde en kon men met 3 punten in de pocket en op 4 e plaats staande met 17 punt uit 10 wedstrijden, het jaar 2018 afsluiten. Van de week werd bekend dat zowel Maikel als ED ook volgend seizoen als trainers aanblijven en nog een jaar aan Wesepe 1 en 2 kunnen schaven .
De opstelling vandaag : Wessel Berends-Frank Groot Lipman-Richard Flierman-Niels Niemeijer-Bart Spoler- Sven Booijink-Jarno Rouweler-Delano Schotman-Stefan Jansen-Kevin Teunissen-Rens Broekhof ingevallen Rik Veldkamp-Rick van Gelder en Niek Saris.
Van deze plek iedereen fijne feestdagen en een goed 2019 en tot 20 jan. dan begint het weer met een uitwedstrijd naar Terwolde.