Tweede helft Wesepe-Go Ahead D doelpuntenfestijn 8-1

Voor de wedstrijd was eer een fotosessie vanwege het beschikbaar stellen van trainingspakken door Wessels Wonen en Slapen.
Na een 1-1 ruststand, werd het in de 2 de helft een waar doelpuntenfestijn ,totaal score 8-1.

Voor de rust had het ook 3-3 kunnen zijn, beide voorhoedes hadden het versier niet op scherp.
In de 23 min werd het 0-1 en 5 min later maakte Sven B gelijk 1-1 en in de slotminuut mikte Stefan van 5 mtr nog op het vangnet voor een leeg doel.
Na de thee  werd het in de 54 min 2-1 Rens gaf een gave corner, die door Kevin met het achterhoofd werd verlegd op de inkomende Sven , daarna was her verdedigen bij Go Ahead D verleden tijd en kregen de voorwaartsen van Wesepe vrije doorgang.
61 min voorzet Stefan  Kevin T 3-1, 64 min. Stefan  4-1 69 min. Marcel Wichems met zijn eerste doelpunt voor Wesepe in zijn 133 e wedstrijd, 82 min Rens brak op links door en legde breed op de ingevallen Niels H 5-1,een minuut later was het Rick v G die Kevin bediende voor de intikker en 2 min. voor het einde slalomde rens door de verdediging ,dolde de verdediger en verraste de doelman 8-1.
De trainingspakken hadden een gunstig effect op het resultaat, volgende week naar koploper Deventer op de Zandweerd.
De opstelling vandaag: Wessel Berens-Dennis Maandag-Richard Flierman-Chris Jansen-Jarno Rouweler-Sven Booijink-Marcel Wichems-Kevin Teunissen-Rens Broekhof-Rik Middeldorp-Stefan Jansen,ingevallen Delano Schotman-Rick van Gelder en Niels Hulsegge