Wesepe geeft koploper Deventer goed partij, verliest wel met 2-1

Wesepe moest op een zonovergoten sportpark de Zandweerd aantreden tegen koploper Sp. Deventer, dat de eerste 20 minuten ontketend begon en via de behendige nr. 10 2 maal scoorde 2-0.

Daarna zakte het tempo en kon Wesepe goede tegenstand bieden en met dank aan Wessel, die enkele fraaie reddingen verrichtte.
In de 40 e min. maakte Wesepe  de 2-1 na een prachtige aanval over links, waarbij Delano de rechtsback voorbij snelde en een gave voorzet afleverde op de inkomende Rik, die beheerst tegendraads inkopte.
Na de rust kwam Sp Deventer niet verder dan een terecht afgekeurde treffer, wegens buitenspel.
Wesepe probeerde met enkele aanvallende wissels nog verandering in de stand te brengen, maar de kansen werden niet afgerond.
De scheids liet 5 min. doorspelen en in die tijd gebeurde er iets hilarisch, er werd vanuit het publiek voor het einde gefloten, de spelers van Wesepe en Sp Deventer, die in het doelgebied van Sp.Deventer aan het duelleren waren, stopten en keken naar de scheids, die met handgebaren aangaf doorspelen. De doelpoging werd onderschept en enkele minuten blies de echte scheids voor het einde.
De opstelling vandaag: Wessel Berends-DEnnis Maandag-Richard Flierman-Chris Jansen-Jarno Rouweler-Sven Booijnk-Marcel Wichems-Delano Schotman-Rens Broekhof-Rik Middeldorp-Stefan Jansen ingevallen Kevin Teunissen-Rick van Gelder en Teun Grashof.
Nu 2 zondagen rust en op 30 april thuis tegen Kon. UD.