Verlies na les in effectief handbal

www.wijhe92.nl

In een goedgevulde sporthal (sauna), ging men er eens goed voor zitten na de twee mooie punten behaald tegen Haarle. In een gelijk opgaand eerste kwartier zag je de verschillen in beide ploegen naar boven komen.

Wesepe veel energieker en met veel meer passie spelend, schijnbaar iets goed te maken t.a.v. vorige week. Tegenover Wijhe dat zich letterlijk en figuurlijk op alle fronten de kaas van brood liet eten.

Vooral verdedigend liepen we constant achter de feiten aan. Verkeerde timing in het blok, slecht overnemen, te lamlendig om op het juiste moment uit te stappen op de inkomende balbezitter. Daar kwam bij dat de beide keepers ook geen bal zagen.

Als aanvallend dan goede uitgespeelde 100% kansen er niet in gaan, of op de paal uiteen spatten en iedere afgeslagen bal bij Wesepe op een presenteerblaadje in handen komt, waaruit wel gescoord werd. Dan word je weer met beide benen op de grond gezet en is het uithuilen en zorgen dat je dit geen tweede keer overkomt. Het zal scherper moeten in de afronding en verdedigend zullen we de muur dicht moeten metselen. Werk aan de winkel dus.

Keukenland/Wijhe’92-Wesepe 20-28 (11-14)
Doelpunten: Sylvia 4, Carlijn 4, Jeske 3, Kelly 3, Anouk 2, Kim 1, Mareille 1, Pauline 1, Valerie 1