Wesepe 1 laat punt liggen bij OVC`21

Wesepe moest vanmiddag in Ommen tegen OVC `21 aantreden.
Het speelde weer in dezelfde opstelling als de laatste week ,zij het dat Richard weer van de partij was en Nick op de bank plaats nam.
De eerste helft is door de schrijver niet gezien,maar de altijd aanwezige  vaste supporters wisten te vertellen,dat Wesepe de eerste helft veel te slap aan het duel begon en al binnen 12 minuten tegen een 2-0 achterstand aan keek.
In de 5 min. en de 11 minuut en daar stond een mislukte kopbal van Roy tegenover.In de rust zal er wel een hartig woordje over gesproken zijn,want in de 2 e helft was er voldoende inzet.In de 55 min.werd Roy binnen de 16 gevloerd en de strafschop werd door hem onberispelijk binnen geschoten. 2-1 De volgende aanval ontsnapte Graham aan de buitenspelval en schoot voorlangs.Iedereen geloofde er weer in,maar in de 61 minuut kregen de Roodgelen opnieuw een tegenslag in de vorm van een doelpunt. Hun gevaarlijkste man schoot van afstand richting doel,de bal glipte door de handen van Frank.3-1.Een rake kopbal van OVC`21 werd nog afgekeurd wegens buitenspel.In de 73 e minuut raakte Hans de paal met een geplaatst schot,maar 5 minuten later was het raak een prima corner van Nick Jansen werd door Roy Overmars binnen gekopt.3-2
Even later kwam de spits van OVC alleen op Frank af ,maar Frank bleef goed kijken en redde  ten koste van een corner.De doelman van OVC raakte de kluts kwijt,eerst plaatste hij bij een uittrap de bal in de voeten van Roy,maar die kon het niet afstraffen en even later verkeek hij zich op de snelheid van Hans,maar verder dan een hachelijke situtatie voor doel kwam het niet.
Gezien het spelbeeld van de 2 e helft had Wesepe zeker een punt verdiend.
Volgende week komen de buren Broekland op bezoek en laat dat een mooi  moment zijn om punten te pakken en de 2 e plaats van hen over te nemen.
Herman

Leave a Reply