Wesepe 1 verliest met 2-0 van SC Deventer

Vandaag 6 febr. 2011 de eerste competiewedstrijd tegen SC Deventer.
Op een ogenschijnlijk goed bespeelbaar veld,maar door de oneffenheid moeilijk te bespelen veld ontstond een hotsie knotsie wedstrijd.

De harde wind vormde nog een extra handicap.
Voor de rust kregen beide elftallen maar 1 kans en die werden niet benut.
Binnen een minuut na de rust kreeg Sc Deventer een goede mogelijkheid,maar afwerken was hun sterkste kant ook niet.
Het leek een doelpuntloze wedstrijd te worden,maar daar dacht de scheidsrechter anders over en gaf Sc Deventer in de 36 minuut een strafschop,wegens vasthouden bij een kopduel in een ongevaarlijke sitatie.Protesten baten niet en de bal werd onberispelijk binnen geschoten 1-0.
De laatste minuten kreeg Wesepe een paar vrije trappen te nemen aan de rand van de 16 mtr.,maar de schutters hadden het vizier te hoog.
Wesepe kreeg op 13 mtr een indirecte vrije trap kado,omdat de doelman langer dan 6 sec. de bal in handen had.Ook dit ging mis en toen counterde in de 93 minuut  SC Deventer de 2-0 binnen.
Even later kreeg Graham de bal op de doellijn staande nog over de lat.
Volgende week tegen USV en daar de frustatie maar wegspelen.
Herman

1. supporter

Hallo,
    als ik op de link “klik hier” onder Voetbal SC Wesepe 1 bij wedstrijden en uitslagen klik, komen de uitslagen van B Junioren in beeld, en niet van het eerste elftal.