Wesepe 1 wint in Marienheem 1-3

De eerste 22 minuten voor Marienheem,de laatste 22 minuten voor Wesepe.
Vandaag stonden 2 ploegen tegenover elkaar die bij winst de aansluiting met de subtop konden krijgen.

Marienheem begon voortvarend aan de wedstrijd en in de 3 e minuut profiteerde Veltmaat van treuzelen in de Weseper verdediging 1-0.
Hierna bleef Marienheem de toon zetten en met veel beweging voorin en veel diepgang in hun spel,moesten de roodgelen alle zijlen bijzetten om niet op een grotere achterstand te komen,een geluk hierbij was dat de afwerking faalde.
In de 23 minuut kreeg Wesepe pas haar eerste kans en van af dat moment was Marienheem uitgeraast en werd het een gelijk opgaande strijd.
Na de thee een zelfde spelbeeld met Marienheem de lange bal hanterend en Wesepe via combinaties aanvallend.Met kansjes over en weer.
Hoewel Grahem schoot een keer hoog over,na een 100 procent kans.
Toen in de 63 e minuut Richard geblesserd uitviel en Jeffrey als supersub zich in de aanval posteerde en Roy een linie terug ging en Danny achterin ging spelen,dacht alles wat een roodgeel hart had,dat gaat niet goed,maar het mooie van voetbal is dat het zo onvoorspelbaar is.Het pakte geheel anders uit.
Het middenveld van Wesepe kreeg veel meer balbezit en de druk naar voren werd groter en in de 68 minuut slalomde Roy door de Marienheem verdediging en gaf de bal op maat aan Graham 1-1.
Hierna werd de verdeging van Marienheem echt paniekerig en daar profiteerde Wesepe optimaal van in de 78 minuut via een 1-2 van Roy en Koen,Roy kreeg de bal perfect terug en schoot de 1-2 raak.
In de 89 e minuut profiteerde Jeffrey van de twijfeling van de doelman of hij de bal mocht pakken of niet en bezorgde Wesepe de 1-3 en het team een feestje,de punten waren binnen.
Volgende week naar het laagstaande SDOL in Luttenberg,maar voor Wesepe altijd een moeilijke tegenstander op een klein veld.
Herman