Wesepe 1 wint van Gorssel met 3-2

Wesepe was er vandaag alles aan gelegen om de punten in huis te houden.
Na 3 nederlagen op een rij,hadden de roodgelen de punten nodig om niet nog verder af te zakken. En dat lukte vandaag.
De eerste helft was een spannende pot voetbal,met 2 ploegen die voor de winst gingen en een dito scoreverloop.
Na 15 min opende Wesepe de score,Danny paste goed op Roy en die maakte beheerst 1-0.De vreugde was van korte duur,Gorsselmaakte in de volgende minuut gelijk,de bal werd vanaf links hoog voor gegeven en bij de 2 e paal knap binnen gekopt. 1-1.Tiem minuten later nam Wesepe weer een voorsprong,nu was het Koen die de bal via een tegenstander voor de voeten speelde en dat betekende 2-1.
Gorssel had binnen 3 minuten het antwoord klaar 2-2.Rust.
Na de thee was Wesepe eerst wat meer in de aanval.Een Hoge voorzet van links kon Roy knap terug koppen op Niels,maar die kwam nog boddy tekort om het af te maken.Een paar schoten gingen nog voorlangs,maar in de 55 minuut mocht Danny een vrije trap van links nemen en de verdediging van Gorsssel concentreerde zich op Roy,die kon niet bij de bal,maar Graham was ter plekke om 3-2 te verzilveren.
Daarna 30 minuten billen knijpen. Een hardwerkend Gorssel en met man en macht verdedigend Wesepe.Met kunst en vliegwerk werd het doel schoon gehouden.De laatste 5 minuten toen Gorssel de laatste linie op offerde kreeg Graham nog 2 dotten van kansen.Het bleef bij 3-2.
Mooie aansluiting met de sub top en volgende week naar Marienheem,dat 1 punt meer heeft dan Wesepe.
Succes mannen.
Herman