Wesepe verslaat Hoonhorst met 6-3

Wesepe 1 ontving vanmiddag koploper Hoonhorst en trakteerde  de ploeg op een 6-3 nerderlaag.
Wesepe was op alle fronten beter, het combineerde beter en de vrije man werd goed gevonden en ghet ronde beter af.
Reeds na 7 min.uten was het raak.Hans Koerhuis mocht op 25 mtr een vrije trap nemen,snoeihard kwam de bal tegen de onderkant van de lat  en bleef de bal op de doellijn stuiteren,waar Koen Boerkamp geen moeite had om 1-0 te maken.Nadat enkele vloeiende combinaties op niets uitgelopen waren was het in de 37 min weer raak.
Graham gaf mooi voor en Koen Boerkamp liep zo door naar doel en schoot beheerst raak. 2-0. Voor de rust werd het nog 3-0  ,nu slalomde Roy Schreur alleen naar de doelman en rondde bekwaam af.
Na de thee een feller Hoonhorst maar verder dan enkele afstandschoten voorlangs of naast kwamen ze niet.
In de 72 e minuut werd het zelfs 4-0 toen Roy in de 16 gestuit werd,waar de mannen vielen en de bal bleef liggen kon Graham Beltman doeltreffend uithalen.Vier minuten later mocht Hoonhordst koppend tegen scoren maar een minuut daarna was het weer Graham die de marge op 4 bracht 5-1.In de 85 minuut was het wederom Hoonhorst dat koppend scoorde 5-2.IN de 89 minuut maakt Graham zijn hattrick vol en voor Wesepe de 6 .Hoonhorst had het laatste woord met een fraaie lob over Frank Koerhuis.Zo wonnen de rood-gele mannen hun 1500 ste competitiewedstrijd sinds het bestaan van de club en doen goed mee en reizen volgende week naar het nieuwe sportpark in Ommen om OVC`21 te bestreiden.
Herman