Abnormaal en Wik, völle skik

Het was weer zo’n avond: twee wedstrijden, drie punten, skik voor tien!

WIK en Abnormaal kwamen vrijdagavond 9 december op bezoek in de Nieuwe Coers. Dan denk je WIK… dikke mik, völle skik… klopt allemaal,. Willen Is Kunnen en dat kunnen ze! Ze komen uit Steenderen, kort bij de jappelfabriek van Aviko.

Vorige week was Mix 2 nog op bezoek geweest bij WIK. Het enige wat wij ons daar nog van herinneren zijn de lekkere bitterballen, snacks en dergelijke van Fred Frituur, en dat we de lange reis weer goed volbracht hebben.

Gisteren kwam WIK dus in Wesepe op bezoek bij Mix 1, en het was hetzelfde liedje als vorige week, behalve dat Fred Frituur er niet was. Mix 1 bestond dit keer uit de volgende spelers: Klemens, Alfons, Frits, Marijke, Joke en Inge. De laatste set was bijna voor Wesepe geweest, maar het mocht niet zo zijn… Eindstand 0-3.

Nu liepen er een aantal spelers van Wesepe ook nog met hun hoofd in de wolken i.v.m. het behaalde spelregelbewijs!  Dankzij onder anderen Hilde, Marlene en Linda is er afgelopen week een spelregelcafé georganiseerd waarbij volleyballeden spelregeltesten konden doen, en zodoende een spelregelbewijs konden halen. Goed bezig allemaal!

Dan was Abnormaal ook nog aanwezig. Abnormaal? Ja, Abnormaal. Uit Broekland. Met o.a. in het team: Bernadet, (niet onze Bernadet van Richard natuurlijk, maar Bernadet, de vriendien van Bernadet van Richard, en de schoonmoeder van Simone, de dochter van Wim Salabim, onze Sallandse Vleesspecialist), Harry, (alweer een Harry? ja, alweer een Harry, dit keer van Netty) en Jos (de broer van Harry, en dan weer de Harry van Angela, tegenover de Nieuwe Coers).

Nu hebben we nog maar de helft van de spelers van Abnormaal opgenoemd… Deze helft was dan ook het meest aanwezig gisteravond.

De wedstrijd tegen Abnormaal duurde niet al te lang. De tribune begon net vol te lopen, en de koffie was nog maar net doorgeprutteld, of we konden al weer gaan douchen. Het mocht ook niet te lang duren, want Albert kwam net terug van een blessure en speelde vanavond zijn eerste wedstrijd weer. Hij speelde de sterren van de hemel! Eindstand 3-0.

Na afloop van de wedstrijden leek het wel een uitzending van Volleybal Inside. De wedstrijden werden uitvoerig nabesproken en de verwachtingen voor het nieuwe jaar werden uitgesproken. Uiteindelijk kwamen we tot de conclusie dat Abnormaal, Mix 1, en Mix 2 toch wel in de bovenste regionen zullen eindigen. Maar het kan alle kanten nog op gaan…

Het was in ieder geval weer een mooie volleybalavond. En hopelijk pakken alle teams af en toe hun puntjes mee!

De aankomende week staan de volgende wedstrijden op het programma:

Ma 12-12  20.45 uur  Abnormaal 1 – Wesepe Mix 1

Wo 14-12  20.00 uur  Harfsen Dames Recr. 1 – Wesepe DR 1

Wo 14-12  21.15 uur  Twello 1 – Wesepe Mix 2

Do 15-12   20.30 uur  Wesepe DS 1 – GTH/Torpedo DS 2 (in de Nieuwe Coers !)

Succes allemaal!

Betsy